Chat X
Arata data postarii
Powered by DirectVision
 
 


Toate creatiile in Stiri Creatii recomandate in Stiri
Arata 40  80  120 creatii / perioada  24h  48h  20z  toate

Publicat de catre george c. dumitru  in Stiri pe 22/Nov/2013 09:28 (0 comentarii)
Click aici pentru a citi.

Publicat de catre PR Bocancul Literar  in Stiri pe 18/Sep/2013 08:32 (0 comentarii)
Click aici pentru a citi.

Publicat de catre PR Bocancul Literar  in Stiri pe 10/Sep/2013 19:51 (8 comentarii)
Click aici pentru a citi.

Publicat de catre PR Bocancul Literar  in Stiri pe 10/Sep/2013 19:48 (1 comentariu)
Click aici pentru a citi.

Publicat de catre PR Bocancul Literar  in Stiri pe 08/May/2013 21:40 (0 comentarii)
Click aici pentru a citi.

Publicat de catre Ioan Barb  in Stiri pe 06/May/2013 16:06 (2 comentarii)
Click aici pentru a citi.

Publicat de catre PR Bocancul Literar  in Stiri pe 06/May/2013 06:52 (0 comentarii)
Click aici pentru a citi.

Publicat de catre PR Bocancul Literar  in Stiri pe 03/May/2013 21:58 (0 comentarii)
Click aici pentru a citi.

Publicat de catre PR Bocancul Literar  in Stiri pe 29/Apr/2013 22:47 (0 comentarii)
Click aici pentru a citi.

Publicat de catre PR Bocancul Literar  in Stiri pe 25/Feb/2013 00:18 (0 comentarii)
Click aici pentru a citi.

Publicat de catre PR Bocancul Literar  in Stiri pe 28/Nov/2012 00:34 (0 comentarii)
Click aici pentru a citi.

Publicat de catre PR Bocancul Literar  in Stiri pe 28/Nov/2012 00:26 (0 comentarii)
Click aici pentru a citi.

Publicat de catre PR Bocancul Literar  in Stiri pe 25/Nov/2012 13:48 (0 comentarii)
Click aici pentru a citi.

Publicat de catre PR Bocancul Literar  in Stiri pe 21/Nov/2012 09:37 (0 comentarii)
Click aici pentru a citi.

Publicat de catre Dan Simion  in Stiri pe 07/Nov/2012 16:45 (0 comentarii)
Click aici pentru a citi.

Publicat de catre Dan Simion  in Stiri pe 05/Nov/2012 13:48 (0 comentarii)
Click aici pentru a citi.

Publicat de catre PR Bocancul Literar  in Stiri pe 17/Oct/2012 12:26 (0 comentarii)
Click aici pentru a citi.

Publicat de catre PR Bocancul Literar  in Stiri pe 02/Oct/2012 10:13 (1 comentariu)
Click aici pentru a citi.

Publicat de catre Dan Simion  in Stiri pe 25/Sep/2012 14:03 (2 comentarii)
Click aici pentru a citi.

Publicat de catre PR Bocancul Literar  in Stiri pe 07/Sep/2012 11:46 (0 comentarii)
Click aici pentru a citi.
anterioare urmatoare Pagina 1 din 28
Stiri mediafax
● Actriţa Olga Tudorache, un ultim RĂMAS BUN la Teatrul Naţional
Trupul neînsufleţit al actriţei Olga Tudorache va fi depus, vineri, în Foaierul Sălii Mari a Teatrului Naţional "Ion Luca Caragiale" din Bucureşti, iar cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu marii actriţe o pot face între orele 10.00-14.00.
...

● CSM: Declaraţiile preşedintelui CCR Valer Dorneanu, despre dosarul lui Dragnea, au afectat independenţa justiţiei. Afirmaţiile sunt revoltătoare
O parte din declaraţiile preşedintelui Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, au fost de natură a aduce atingere independenţei, prestigiului şi credibilităţii justiţiei, cu consecinţa subminării autorităţii acesteia, transmite Consiliul Superior al Magistraturii (CSM)
...

● Un număr egal cu populaţia oraşului Iaşi. Atâţi oameni s-au închinat la moaştele Sf. Parascheva anul acesta. Zeci de mii de pelerini stau încă la coadă
Pe la raclele cu moaştele Sfintei Parascheva şi ale Sfintei Tecla au trecut deja peste 230.000 de credincioşi, aproape cât numără populaţia oraşului Iaşi, care are 290.000 de locuitori. Deşi este cea de-a şasea zi de pelerinaj, iar hramul Cuvioasei a fost sărbătorit sâmbătă, oamenii continuă să vină la Iaşi.
...

● Două tiruri s-au ciocnit frontal, unul dintre şofer fiind rănit grav
Două tiruri s-au ciocnit frontal, duminică, pe Drumul Naţional 6 din judeţul Caraş-Severin, unul dintre şoferi fiind transportat în stare gravă la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.
...

● Cât de eficiente sunt telefoanele pe care le dăm la linia anticorupţie
Peste 8.000 de cetăţeni au apelat, în 2017, linia Telverde pentru a reclama că li s-a cerut mită, numărul apelurilor fiind mai mare cu 14% decât anul trecut. Aceste sesizări s-au concretizat în 118 trimiteri ale infracţiunilor la unităţile de parchet sau instituţii competente, informează DGA.
...

● Noile avioane de vânătoare ale României, F16 Fighting Falcon, într-un show aerian în Baza 86 Borcea, de Ziua Porţilor Deschise
Mai multe tipuri de aeronave militare şi civile evoluează, la ora transmiterii acestei ştiri, în cadrul unui show aerian, cu ocazia organizării Zilei Porţilor Deschise de către Baza 86 Aeriană ”Locotenent aviator Gheorghe Mociorniţă” de la Borcea, judeţul Călăraşi.
...

● Pentagonul va repoziţiona forţele şi îndeamnă aliaţii SUA din Europa să intensifice presiunile asupra IRANULUI
Departamentul american al Apărării intenţionează repoziţionarea capabilităţilor militare în Orientul Mijlociu în contextul strategiei mai agresive a Administraţiei Donald Trump şi îndeamnă aliaţii Statelor Unite, inclusiv cei din Europa, să contribuie la creşterea presiunilor asupra Teheranului.
...

● Tudose: Măsura privind TVA split nu va mai fi obligatorie pentru toate firmele
Premierul Mihai Tudose a anunţat, vineri, că măsura privind TVA split nu va mai fi obligatorie pentru toate firmele, ci doar pentru cele care intră în insolvenţă, în faliment sau au înregistrat întârzieri la plata TVA.
...

● Studenţii şi rezidenţii ieşeni, INTERVENŢIE inedită în conflictul politic. Cer demiterea a trei miniştri aflaţi pe lista lui Tudose
Liga Studenţilor Iaşi (LS IAŞI) solicită demiterea ministrului Educaţiei, Liviu Pop, a ministrului Sănătăţii, Florian Bodog şi a ministrului Transporturilor, Alexandru Cuc, considerându-i vinovaţi de scăderea încrederii pe care o au tinerii în statul român.
...

● Ministerul Economiei a semnat cu General Dynamics acordul pentru livrarea de blindate Piranha 5
Acordul de colaborare între Ministerul Economiei şi producătorul american de armament General Dynamics a fost semnat, marţi, în prezenţa premierului Mihai Tudose, acordul vizând producerea şi livrarea de vehicule blindate Piranha 5.
...

● ANM: Urmează o uşoară încălzire a vremii. Temperaturile ajung şi la 24 de grade Celsius
Urmează o încălzire uşoară a vremii, iar până vineri termometrele vor indica şi 24 de grade în sudul ţării, urmând ca la finalul acestei săptămâni să apară precipitaţii, mai ales la munte, dar vor fi slabe cantitativ, a declarat, pentru MEDIAFAX, meteorologul de serviciu Robert Manta.
...

● Stoltenberg, CATEGORIC împotriva unei armate europene care să dezvolte structuri de comandă care să se suprapună cu NATO/ Iohannis: UE nu doreşte să dezvolte ceva concurent. Brigada Multinaţională Sud-Est Craiova, operaţională complet la sfârşitul anului 2018
Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg a declarat, luni, că NATO salută o apărare mai puternică europeană, „adică creşterea bugetelor de apărare”, mai multe investiţii şi exerciţii, afirmând că trebuie evitat ca UE să îşi dezvolte structuri de comandă care să se suprapună pe cele ale NATO. Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că UE vrea să devină mai puternică în domeniul apărării, dar nu înseamnă că vrea să dezvolte ceva concurent sau paralel cu NATO, reafirmând că UE şi NATO sunt complementare.
...

● Tudorel Toader, la Universitatea din Craiova: Nu judecaţi proiectul de modificare a legilor Justiţiei, aşteptaţi forma finală
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a răspuns, vineri, la Universitatea din Craiova, celor nemulţumiţi de proiectul de modificare a legilor Justiţiei, spunându-le să aştepte forma finală.
...

● Premiul Nobel pentru Pace 2017, decernat Campaniei Internaţionale pentru Interzicerea Armelor Nucleare (ICAN)
Organizaţie non-guvernamentală Campania Internaţională pentru Interzicerea Armelor Nucleare (International Campaign to Abolish Nuclear Weapons, ICAN) a primit, vineri, 6 octombrie, Premiul Nobel pentru Pace pe anul 2017, a anunţat Comitetul Nobel Norvegian.
...

● BNR îi răspunde lui Ţiriac: Spaţiul din Arenele BNR găzduieşte activităţi de pregătire profesională, nu e o bază sportivă
Banca Naţională a României (BNR) a răspuns joi, într-un comunicat, acuzaţiilor potrivit cărora complexul Arenele BNR ar fi achiziţionat ilegal de către banca centrală, menţionând că terenul respectiv este proprietatea BNR din 1946.
...

● Cine sunt victimele masacrului de la Las Vegas: veterani de război, profesoare şi ofiţeri de poliţie
Presa americană a început să ofere primele detalii despre victimele atentatului de la Las Vegas, soldat cu cel puţin 59 de morţi şi peste 500 de răniţi.
...

● Primele explicaţii ale Ministerului de Finanţe pentru creşterea ROBOR. Ce a discutat Mişa cu Isărescu/ Indicele îşi continuă ascensiunea şi ajunge marţi la 1,8%, cu 5,2% peste nivelul de luni
Indicele ROBOR cu scandenţă la trei luni a ajuns marţi la 1,8%, ministrul de Finanţe Ionuţ Mişa fiind prezent în această dimineaţă la şedinţa BNR, acolo unde s-a discutat despre explozia din ultima perioadă a acestui indicator. „Este o problemă de lichiditate apărută în piaţă şi are mai mulţi factori, mulţi dintre ei foarte tehnici", a explicat Mişa la finalul întrevederii de la BNR, care a evitat, însă, să precizeze cum va fi oprită creşterea care i-a alarmat pe românii cu credite în lei. „Măsurile concrete care vor fi luate pentru reglarea pieţei o să le comunice guvernatorul BNR", a răspuns ministrul de Finanţe întrebărilor jurnaliştilor.
...

● Oficial UE: Referendumul pe tema independenţei Cataloniei este neconstituţional
Margaritis Schinas, purtător de cuvânt al Comisiei Europene, a afirmat, luni, că Executivul UE îndeamnă Madridul şi Catalonia să se angajeze într-un dialog şi a adăugat că, potrivit legislaţiei spaniole, referendumul pentru independeţa Cataloniei este neconstituţional, relatează The Independent.
...

● Daniel Dragomir, fost ofiţer SRI: 90% din cifra de afaceri a firmelor acoperite provine din contracte cu statul
Un procent de 90% din cifra de afaceri a firmelor sub acoperire provine din contracte cu statul, iar aceste companii activează în zona produselor petroliere, a celor accizabile, cu alcool, media sau IT, a spus, duminică seara, Daniel Dragomir, fost ofiţer în cadrul Serviciului Român de Informaţii.
...

● COMENTARIU: "Viaţa este prea scurtă ca să trăieşti visul altcuiva..." – Hugh Hefner, fondatorul Playboy
.
...

Bun venit pe Bocancul Literar, o comunitate literară ce încearcă să ofere creatorilor de artă din România şi nu numai, o altă perspectivă despre internet. Vă vom îmbia cu literatură, muzică, teatru, fotografie şi cu seri de folk şi poezie. Dacă doreşti să intri în Bocancul Literar te poţi înscrie chiar acum.

Alte optiuni


Utilizatori online

Sponsor principal