Chat X
Arata data postarii
Powered by DirectVision
 
 


 Pariu pe Prietenie - duminică 30 ianuarie 2011, ora 18:30 - Mojo Music Club  de Administratia Bocancului Literar  
 
  
 # Detalii  # Link creatie:
Site-ul www.bocancul-literar.ro şi partenerii săi din cadrul Pariului pe Prietenie vă prezintă programul de duminică, 30 ianuarie 2011, ora 18:30 - Mojo Music Club:

Invitaţi:
Teodora Ionescu şi grupul Cantos într-un spectacol de cântec şi poezie.

Florin Caragiu şi Octavian Perpelea vor lectura din creaţiile proprii.

Horia şi Ilie Stoian într-un recital de muzică - rădăcinile folk-ului clasic: country, blues, folk lejer (dedicat poeţilor) şi folk-progresiv (dedicat prozatorilor).

Eugen Avram - microrecital folk

Adrian Bezna -
microrecital folk

Mihai Bogatu şi Paul Bordaş vor prezenta un catalog de fotografie Enigmele Buzăului. La final cataloagele vor fi dăruite publicului.

Şi nelipsitul Open Stage, care întotdeauna ne-a adus surprize din cele mai plăcute.

Moderatori prin rotaţie: Sorin Teodoriu, Ştefan Ciobanu şi Ştefan Tivodar.
Transmisia live va fi asigurată de Studioul Lojewski.

Locaţia Mojo Music Club: Bucureşti, str. Gabroveni nr. 14, punct de reper Bd. I. C. Brătianu, vis-a-vis de Magazinul Cocor.

Intrarea liberă.
Nu se fac rezervări telefonice.

 

Notă
În legătura cu politica preluării comunicatului de presă al Pariului pe Prietenie, rugăm site-urile
și publicațiile care prezintă anunțul nostru să ia în consideraţie următoarele:

Consiliul de Onoare consideră că preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depă
și jumătate din articolul sau știrea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulație a informației, cât și caracterul de „revistă a presei” susținut de paginile de internet în cauză.

În mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informa
ției. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condițiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deținătorul drepturilor.
Transmisie live asigurata de Studioul Lojewski:

Watch live video from Pariu pe Prietenie on Justin.tv

Comentarii

 
de la Administratia Bocancului Literar
pe 27/Jan/2011 10:14

Ilie Stoian, un artist complex si complet. Selectez mai departe doar cateva crâmpee dintr-o activitate excepțională. Ce va fi duminică, ce muzică ne va oferi Ilie Stoian împreună cu Horia, o să vedem împreună. Surprizele nu se dezvăluie, nu-i așa?

Ilie Stoian înființează grupul "Progresiv ABC", debutând în februarie 1976 în Cenaclul "Flacăra". Este cooptat ca solist permanent într-o formulă de concert alături de Dida Drăgan, Rosu și Negru și actorul Alexandru Basarabeanu. Colaborează ocazional cu Iris, Holograf, Compact etc. În 1999, înființează Fundația "Avanguard", organizând concerte de muzică de cameră.

Coautor al muzicii filmului "Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte" (TVR-1978). Semnează integral: "Leonce și Lena" (Teatrul Dramatic Suceava-1980), "Ediție specială" (muzical, Teatrul "Ion Vasilescu"-1988), "Pierdut în New York" (premiera "Nottara"-1996), "Brâncuși" (Hyperion-1997), "Frontieriștii" (serial documentar TVR-2000). Din anul 2000, semnează muzica pentru întreraga producție de filme documentare a Casei "Costiana Film".


 

de la Administratia Bocancului Literar
pe 28/Jan/2011 15:35

La rugamintea mea si in special pentru inregistrarea audio/video a unei melodii pe care eu o consider extraordinar de actuala, melodie care respecta toate canoanele impuse de muzica folk, Adrian Bezna va fi prezent la Pariu pe Prietenie duminica 30 ianuarie.

Am sa rog frumosul Public al Pariului pe Prietenie ca pe durata unei melodii sa pastreze o liniste de studio.


 

de la Administratia Bocancului Literar
pe 30/Jan/2011 11:33 

de la Administratia Bocancului Literar
pe 30/Jan/2011 15:09

De la ora 18:30 transmisie live Pariu pe Prietenie:
Transmisie live asigurata de Studioul Lojewski:

Watch live video from Pariu pe Prietenie on Justin.tv 

de la clarisa ilie
pe 30/Jan/2011 18:48

sunteti offline, din pacate...


 

de la Sorin Ott Teodoriu
pe 31/Jan/2011 00:06

Din pacate la mansarda nu a fost internet... deci o punem in carca lui Mojo care ne-a asigurat ca si in mansarda este internet ca si in sala mare.  Imi pare rau. 

A fost o seara exceptionala, de multa vreme nu am avut atata pozie si muzica la un loc.


 


Bun venit pe Bocancul Literar, o comunitate literară ce încearcă să ofere creatorilor de artă din România şi nu numai, o altă perspectivă despre internet. Vă vom îmbia cu literatură, muzică, teatru, fotografie şi cu seri de folk şi poezie. Dacă doreşti să intri în Bocancul Literar te poţi înscrie chiar acum.

Alte optiuni


Utilizatori online

Sponsor principal